Eagle Apartman

A város zajától menekülsz? Vagy csak kis pihenésre vágysz? Nálunk megtalálod a testi/lelki nyugalmad. Akár családoddal érkezel, akár barátaiddal, minden igényt kielégítő, kényelmes Eagle apartman a rendelkezésedre áll. 

A felső szintről nyíló teraszon, gyönyörű panoráma mellett fogyaszthatod el reggeli kávéd, este pedig egy finom ital kortyolgatása közben megcsodálhatod a csillagos égboltot. Kis szerencsével a sasok kőrözésének is szemtanúja lehetsz. 

6+2 fős, teljesen felszerelt szállás beosztása: 
Alsó szint: 2 db boxspring ágy és 1 db kétszemélyes kinyitható vendégágy. Egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, és egy külön wc mosdóval. Teljesen felszerelt konyha, nagy hűtővel és étkezővel. 
Felső szint: 2 db, egyenként két boxspring ágyas szoba, melyek igény szerint különállóan és franciaágyként is funkcionálnak.

Kérésre, ingyenesen biztosítunk összecsukható utazóágyat kisgyerekeknek (0-3 éves kor, max. 15 kg).

A ház, ahol körbevesz a természet! Pihenj egy olyan helyen, ahol ami valóban a kikapcsolódásról szól. A wellness szolgáltatások, az erdő közelsége és a könnyedén elérhető természeti kincsek valódi örömet fognak okozni.

Kerti felszerelés

A szálláshely egy közel 18 m2-es terasszal is rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre.  A terasz 4 személy részére műrattan kerti bútorral felszerelt.

A bejárat előtti privát kertben grillezésre alkalmas tűzrakóhely alakítottunk ki padokkal és előkészítő asztallal.

Nyáron pihenő és napozóágyak is kihelyezézünk.

Az apartman Extra kiegészítői

A földszinten elhelyezésre került egy zárható, 5 állásos fegyver és lőszertároló szekrény, ahol a vadász vendégeink biztonságosan tárolhatják felszerelésüket.

Minden szoba rendelkezik íróasztallal, ahol a hosszabb ideig tartózkodó vendégeink az esetlegesen felmerülő irodai munkáikat is kényelmesen el tudják végezni.

Extra Lehetőségek

Az ágyak igény szerint alakíthatóak párok részére francia ágyakká, vagy baráti társaságok részére egyszemélyes ágyakká, kivéve a 140 cm széles kinyitható kanapéágyat!

Kérésre a kisgyermekes családoknak etetőszéket, kiskádat és bilit is bekészítünk.