Házirend

Célunk, hogy a vendégeink nyugodt és kellemes pihenését biztosítsuk, elkerüljük a félreértéseket, és megosszuk a szükséges információkat. A Házirend minden vendégre vonatkozik, aki a vendégházban tartózkodik. Kérjük figyelmesen olvassa el!

Érkezés és Távozás:

Az érkezési nap 14:00 órától rendelkezésre állnak a vendégházak. Kérjük, előre értesítsenek minket e-mailben vagy telefonon, ha korábban érkeznek. Amennyiben nincs új vendég aznap a szobában, a távozás napján meghosszabbíthatják tartózkodásukat (hosszabbítási díj: 500 Ft/fő/félóra).

A távozás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni a vendégházat, és visszaadni a bejelentkezéskor kapott kulcsot. Ha igénylik, a bejelentkezéskor a szállásadó jelen lesz.

A szállásdíjat a foglalási visszaigazolásban meghatározott módon kell rendezni, legkésőbb a kulcs átvétele előtt. A távozás után felmerült, és nem jelzett károk esetén jogi lépéseket teszünk a vendég ellen, beleértve a rendőrségi feljelentést is, és az ezzel járó költségeket a vendég viseli. Az utólag felmerült és kifizetetlen díjat a vendég bankkártyájáról is levonhatjuk.

Szobakulcs:

A regisztrált vendégek a bejelentkezéskor kapják meg a vendégház kulcsát. Mely egy számzáras kulcsszéfben található a bejárat mellett. A kulcsszéf kódját a szállás díjának teljes kifizetése után küldjük a megbeszélt módon (e-mail, SMS). Kérjük, vigyázzanak rá, mert a kulcs elvesztése esetén 5000 Ft kártérítési összeget számítunk fel.

Látogatók:

Csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak a vendégházakban. A szállásadó jogosult ellenőrizni, hogy a fizetett létszámban tartózkodnak-e ott a vendégek. Amennyiben látogatót szeretnének fogadni, kérjük tájékoztassanak minket. A meghívott vendégeik nem aludhatnak a szálláson és nem használhatják a helyi wellness szolgáltatásokat!

14 év alatti vendégek:

14 év alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett tartózkodhatnak a vendégházakban. A gyermekek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermekekért és az általuk okozott károkért. A vendégházak szolgáltatásait 14 év alatti vendégek csak szülői vagy megbízott felügyelet mellett vehetik igénybe.

Berendezés és Biztonság:

Kérjük, a szálláshely berendezését és eszközeit rendeltetésszerűen használják, és tartsák be a tűz- és balesetvédelmi szabályokat. Az épületben található berendezéseket csak a szállásadó előzetes engedélyével lehet átrendezni.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért vagy balesetekért a szállásadó nem felelős. Tűz esetén azonnal hívni kell a +36 30 4711373-as telefonszámot és a 112-es segélyhívót. A házakban tilos olyan elektromos készülékeket használni, amelyek nem részei a megszokott utazási szükségleteknek. A házon belüli berendezéseket (ágyak, ágynemű, plédek, asztalok, székek stb.) ne vigyék ki a kertbe. Ha a szállás területén kárt okoznak, a kárt a károkozó vagy törvényes képviselőjének kötelessége megtéríteni.

Jakuzzi használat:

Az 5 fős jakuzzit térítés mellett mindenki saját felelősségre használhatja, miután annak használatát a karbantartó személyezt a részére megmutatta. A jakuzzi kezelő paneljén kizárólag a JET1 és a JET2 választógombok használhatóak. A jakuzziba ételt bevinni, vagy italt beleönteni TILOS! A jakuzziba üveg pohárral italozni SZIGORÚAN TILOS!!! Kérjük használja a vendégházban található törhetetlen műanyag poharakat a jakuzziban történő italfogyasztáshoz! 

A jakuzziba kizárólag tusfürdős zuhanyzás után lehet bemenni. Kérjük kerülje a jakuzzi vizének bármilyen módon való szennyezését. A jakuzziban történő bármilyen károkozás a vendég felelősége és annak költségét távozás előtt meg kell térítenie.

Dohányzás:

A szálláshelyen a dohányzás és füstölő használata az épületben tilos, és 18 év alatti vendégeknek szeszes italt fogyasztani is tilos. A dohányzásra kijelölt területek: a tűzrakóhely környéke a kertben és a ház előtti tornác. Kérjük, a dohányzást csak ezeken a területeken végezzék, és használjanak hamutartót.

Étkezés:

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, amit az étkezéshez használhatnak. Jó idő esetén a terasz is alkalmas az étkezésre. Kérjük, ne étkezzenek az emeleti szobákban, hogy elkerüljük a hangyák megjelenését.

A vendégház területére nem vihető dolgok:

A vendégházak területére nem vihetők be maró, gyúlékony vegyszerek, tűzveszélyes vagy robbanásveszélyes anyagok, tűzijáték vagy petárda. Az engedély nélkül bevitt tárgyakért való felelősséget a vendég viseli.

Értékek:

Az értékeiket a szálláson található számkódos széfben helyezhetik el. A szálláshely nem vállal felelősséget a személyes értéktárgyakért (például ékszerek, telefonok, laptopok) és az udvaron álló gépjárművekért. Talált tárgyakat kérem adják le a szálláshely vezetőjének.

Wifi:

A Wifi használata térítésmentes, de a folyamatos működést nem garantáljuk. A vendég saját felelősségére és kockázatára használja a Wifit.

Állatok:

Kérjük, tartsák be a házirendben foglaltakat, ha kutyával érkeznek. A kisállatokat az emeleti hálótérbe, szobába TILOS felvinni higiéniai és biztonsági szempontból. Gondoskodjanak arról, hogy a kutyusuk ne zavarja a szomszédokat, ne okozzon kárt, és ne szennyezze a kertet. A kisállat által okozott kárért teljes mértékben a vendég felel. Az okozott kárt a szállás elhagyása előtt meg kell téríteni. A teljes szabályzatunk itt olvasható!

Szemétkezelés:

Kérjük, tartsák rendben és tisztán a területet. A háztartási szemetet a konyhában és a szobákban található szemetesekbe tegyék. Ha ezek megtelnek, a kiürítést a kapunál található nagy kukákba tegyék, és az elutazáskor ne hagyjanak mosatlan edényeket vagy szemetet a konyhában. Új szemeteszsákokat a mosogató alatt találhatnak.

Parkolás:

Kérjük, az utcán parkoljanak úgy, hogy ne korlátozzák más épületlakók szabad mozgását és parkolását!

A szomszédok és a falu nyugalma:

A nyugodt környezet biztosítása érdekében 22:00 és 08:00 óra között tilos a hangoskodás, zenehallgatás vagy hangos zene. A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy botrányos viselkedés vagy a házirend be nem tartása esetén ne fogadjon vendégeket, vagy azonnal eltávolítsa őket a vendégházból

Kert:

A kertet a házigazda gondozza. Kérjük, vigyázzanak a növényekre. Ha valamilyen problémát észlelnek, kérem, azonnal értesítsék a szállásadót a súlyosabb károk elkerülése érdekében. Balesetekről vagy rendkívüli eseményekről is azonnal értesítsék a szállás vezetőjét.

Az üzemeltető kártérítési felelőssége:

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a vendég által bevitt tárgyakban keletkezett kárért. A vendég saját egészségi, fizikai és mentális állapotának megfelelően használja a vendégház berendezéseit és szolgáltatásait.

Takarítás:

Hosszabb tartózkodás esetén heti takarítás és törölközőcsere van.

Hibajelentés:

Kérjük, jelentsék azonnal az üzemeltetőnek, ha bármilyen meghibásodást tapasztalnak.

Károkozás:

Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a vendég megtéríti.

Kérdéseik vannak a házirenddel kapcsolatban?

Ha további kérdéseik lennének vagy információra van szükségük a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, forduljanak az üzemeltető munkatársunkhoz. A helyszínen a Páfrány utca 5. szám alatt, vagy telefonon a 06 30 471 1373-as számon.