Fox apartman

Egy szálláshely, ahol igazán elbújhatsz a külvilág elől. Úgy érezheted magad, mint egy róka a biztonságos odujában. Hangulatos, jól felszerelt apartmanunkba Kedveseddel összebújva, vagy akár a gyerekekkel is, pihenhetitek ki a hétköznapok fáradalmait. Az erdő közelsége biztosítja a friss levegőt, amely átjárja minden porcikátokat. A bejárat teraszán üldögélve zavartalanul hallgathatjátok a fák susogását, részesei lehettek az erdei állatok életének. 

4+1 fős, teljesen felszerelt szálláshelyünk beosztása: 
Alsó szint: 2 db boxspring ágy és egy kinyitható egyszemélyes vendégágy. Egy zuhanyzós, wc-vel rendelkező fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha. előszoba gardrob szekrénnyel és étkező asztallal.
Felső galéria szint: 
2 db boxspring ágy (igény szerint összetolható, vagy széthúzható), 2 db babzsákos pihenőrész.

Kérésre, ingyenesen biztosítunk összecsukható utazóágyat kisgyerekeknek (0-3 éves kor, max. 15 kg).

Egy tökéletes, pihenésre tervezett szálláshely, ahol valóban kikapcsolódhatsz! Az apartman úgy alakítottuk ki, hogy ha szeretnéd, akkor élvezheted a közeli erdő életét, de akár magatokra is „zárhatjátok” a házat és akkor igazi, meghitt kuckóvá válik. Próbáljátok ki, élvezni fogjátok!

Kerti felszerelés

A bejárat előtti privát kertben grillezésre alkalmas tűzrakóhely van kialakítva padokkal és előkészítő asztallal.

Nyáron pihenő és napozóágyak is kihelyezésre kerülnek.

Extra kiegészítők a Szálláshelyen

A szálláshelyen elhelyezésre került egy zárható 5 állásos fegyver és lőszertároló szekrény, ahol a vadász vendégeink biztonságosan tárolhatják felszerelésüket.

Galérián elhelyezett babzsákos olvasó és pihenő sarok.

Extra Lehetőségek

A szálláshely ágyai igény szerint átalakíthatóak francia ágyakká, vagy egyszemélyes ágyakká is. Kivéve a 120 cm széles kinyitható kanapéágyat!

Kisgyermekes családoknak etetőszék, kiskád és bili rendelezésre áll, amennyiben előre jelzik igényüket.