kisállat- és kutyatartási szabályzat

Tisztelt Vendégeink!

Szeretettel várjuk kisállatbarát (kutya, macska) vendégházainkban Önöket és kedvencüket. Ahhoz, hogy mindannyiunk és kutyusok és cicusok számára kellemes és zavartalan legyen a tartózkodás, kérjük, tartsák be az alábbi szabályokat:

 1. Bevihető kutyák: Kistestű és közepes méretű, szobatiszta, ápolt kutyákat fogadunk el felár ellenében. Sajnos nagytestű kutyákat nem tudunk fogadni. A kutya oltási papírjai naprakészek, és az állat bolha és kullancsmentes.

 2. Szőrvesztő kutyák: Azok a kutyák, amelyek sok szőrt veszítenek, nem hozhatók be a szállásra.

 3. Tisztaság és kárfelelősség: Felhívjuk figyelmüket, hogy a kisállat felár nem tartalmazza az esetleges szennyeződés vagy kár eltakarítását vagy helyreállítását. Ha extra takarítás vagy javítás szükséges, a tulajdonos plusz díjat számíthat fel.

 4. Felügyelet: Kutyáikat soha ne hagyják felügyelet nélkül a szobában vagy bárhol a vendégház területén.

 5. Viselkedés: Kérjük, hogy figyeljenek kutyájuk viselkedésére. Ha más vendégek panaszkodnak az eb viselkedésére, kollégáink felhívják rájuk a figyelmet. Amennyiben az intézkedések nem vezetnek eredményre, sajnos meg kell kérnünk, hogy hagyják el a vendégházat.

 6. Pórázon tartás: Kutyáikat mindig pórázon tartsák a vendégház területén.

 7. Környezettudatosság: Kérjük, hogy felszedjék kutyájuk ürülékét a vendégház területén.

 8. Terek használata: A kisállatok kizárólag a vendégház fölszintjén tartózkodhatnak. Az ágyba és az emeletre felvinni őket egészségügyi is biztonsági okokból TILOS!

 9. Fürdetés: Kutyákat a zuhanyzókban tilos fürdetni.

 10. Személyes tárgyak: Kérjük, hozzanak magukkal saját törölközőt kutyájuk tisztán tartásához.

 11. Játszótér: Kutyákat a kertben található játszótérre ne vigyenek.

 12. Plédek: Kérjük, hozzanak magukkal plédet kutyájuk pihentetéséhez.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket. Reméljük, kellemes időtöltést biztosítunk mind Önöknek, mind kedvenceiknek a Calm Resort Hertelend-ben.