A Calm Resort Hertelend apartmanok

Magyarhertelend, a gyönyörű Baranya megyében rejlő gyöngyszem, olyan hely, ahol a természet és a kultúra egyedülálló módon találkozik. Ez a csendes kis falu a helyiek és látogatók körében egyaránt népszerű úti cél, és jó okkal! 
A Calm Resort Magyarhertelend idilli helyen található az Orfűi tó közelében, egy festői domboldalon. A falu közvetlenül az erdő mellett fekszik, így a természet közelsége és békéje mindig kéznél van. Ezenkívül a közeli kézműves sörfőzde és a thermálfürdő és szaunapark is izgalmas kikapcsolódási lehetőségeket kínál.

Az aktív pihenés szerelmeseinek paradicsoma. Itt számos túraútvonal és kerékpárút található, ideális választás a kerékpározás, túrázás, futás és terepfutás kedvelőinek. A környező táj szinte hívogatja Önt felfedezésre.
Ha megérintette a falu varázsa, akkor ne habozzon tovább! Válassza a Calm Resort Hertelend apartmanjait, ahol a kényelem és a természet egyedülálló összhangját élheti át. Foglaljon szállást nálunk, és legyen részese Magyarhertelend elbűvölő világának.

Találkozzunk hamarosan Magyarhertelenden – ahol a természet és az aktív pihenés találkozásából születik a felejthetetlen élmény!

Csak néhány ok, amiért a Calm Resortot válassza Magyarhertelenden...

ingyenes WIFI

Mert üzletembereknek és utazóknak is bárhol el kell érniük az internetet!

Kisállatbarát hely

Hozd magaddal kedvencedet, de elötte tájékozódj a szabályzatból!

Nespresso

A reggeli kávéra a vendégünk! Nespresso kapszula bekészítés.

Jakuzzi és wellness

Kapcsolódj ki pezsgőfürdőnkben, vagy látogasd meg a helyi thermálfürdőt!

üdvözlő ital

Ajándék kézműves sör a helyi Kapucinus Sörfőzde kínálatából.

Ajánlott túrautak

Aktív pihenést szerelmeseinek ajánlott túra és kerékpár útvonalakat állítottunk össze.

Korai érkezés, késői távozás

Rugalmasabb, mint valaha, vendégeink kényelmét és időzítését szem előtt tartva…

Gyerekbarát

Szívesen várjuk nagycsaládos vendégeinket akár 6-8 főig is egy apartmanban.

vendég vélemények

Nagyszerű választás volt a Calm Resort! Az apartmanok szépen és kreatívan vannak kialakítva. A berendezés összeválogatott, minőségi darabokból áll, mintha lakberendező tervezte volna meg az épületek belsejét. A lakások ráadásul tele vannak meglepetéssel, olyanokkal mint például a falra szerelt Nescafe kávé kapszulatartók, melyek fel voltak töltve kapszulákkal, vagy a kedves falmatricák, a pihenősarok babzsákjai, illetve az ötletes fogasok. A kivitelezés minőségét mutatja, hogy amíg reggel nem nyitottuk az ablakokat a házban teljes csend volt, de amint kinyitottuk őket a ház megtelt az erdő madarainak csicsergésével. A teraszon lévő jakuzzi minden este több órás programot biztosított a gyerekeknek és nekünk is. Elég valószínű, hogy vissza fogunk még jönni, mert az ott tartózkodásunk két napjába csak Orfű és a jakuzzi fért bele, de például a két utcával lejjebb lévő termálfürdő már nem.
Sándor Barátfalvy
IGAZOLT VENDÉG
A szállás gyönyörű környezetben, szépen kialakított vendégházakból áll. A reggeli bőséges, a sós és az édes lehetőséget kedvelők igényeinek egyaránt megfelel. A teraszon kialakított jakuzziban a masszírozó vízsugarakon kívül kellemes zene is szól. Mindenkinek ajánlom.
Budai Barbara
IGAZOLT VENDÉG
Vadon vagy Éden
Vadon vagy Éden Késő este, sötétben érkeztem meg. A parkolóhoz vezető kaptatóra fordulva megpörgött a kerekem. Egyből éreztem, hogy ez a hely más lesz, mint otthon a teraszra kiülni. Szállásunk, a kis faház fénye, barátságosan hívogatott. Nem késlekedtem, fogtam a nagy sporttáskámat és már indultam is. A házikó mellett ismerkedő lépteimet téve, ki-kifordultam a sötétbe. Sapkám led fénye belehasított ebbe az ismeretlenbe. A fénycsóva hol egy rézsün, hol egy bokron, hol egy szalonnasütőn akadt meg. De vajon mi van ezeken túl: Vadon vagy Éden? Másnap nagyon korán, elsőként ébredtem. Estétől emlékeztem a konyhasarokra, ahol a kávéfőző áll. Nesztelenül odalopóztam. A kis Nespresso gép kellemes duruzsolása megnyugtatott - tudom jó helyen vagyok. Az első kortynál kinéztem a széles panoráma ablakon és tudtam is, hogy pontosan hol vagyok. Egy tengerjáró hajó parancsnoki hidján és előttem a végtelen, mozdulatlan köd-tenger. De hol a falu, melyen tegnap éjszaka keresztüljöttem? Már emlékszem. Az út vége hosszan, meredeken húzott fölfelé. Na de mégis, ennyire? Egyszer csak, a bal alsó sarokban, egy vékony füstcsík törte át a ködöt, s szállt meredeken felfelé a mozdulatlan légben. - Valaki más is van már ébren a faluban! Ha Nemo kapitány lennék, alámerülhetnék és felfedezhetném ezt a köd Atlantiszt, itt alattam. De erre nem lesz szükség, mert jobbról, nagyon laposan, sárgás fénysávok jelentek meg, melyek áttörték a ködöt. Világítótorony talán? S valóban, a fény felé fordulva, az öreg tölgy irányában, hatalmas, masszív, fehér oszlopot pillantottam meg. Nem más ez, minta a falu templomának fehérre meszelt tornya. Mögüle bújik ki az a fényes korong, melynek fényét az öreg tölgy deréknyi ágai sugarakra hasogatják. Ezt eredetiben kell látnom! Puha macska léptekkel osonok a teraszra. Szinte harapni lehet a levegőt. Hátam mögött surrogást hallok. Rám fittyet hányva, két pajkos madárka, le-felcsapongva száll el mellettem, a fejemet le kell rántanom előlük. A hátam mögött lévő erdőből jöttek. Talán ők az első hírnökei az ébredő erdőnek. Most már biztosan tudom a választ: ÉDEN.
Gyula Budai
IGAZOLT VENDÉG